Vaarroutes Giethoorn

Ontdek Giethoorn vanaf het water met onze speciaal ontwikkelde vaarroutes, perfect voor avonturiers en natuurliefhebbers. Bij ons vindt u vier zorgvuldig uitgestippelde routes, elk met hun eigen kleur en tijdsduur, zodat u op uw eigen tempo de betoverende waterwegen en landschappen van Giethoorn en omgeving kunt verkennen.

Vaarroutes Giethoorn

Elke route is ontworpen om een unieke ervaring te bieden met voldoende tijd om te genieten van de rustgevende omgeving en de rijke cultuur van Giethoorn.

2 UUR – BLAUW

De kortste route om Giethoorn volledig te kunnen beleven is deze route. De route neemt je mee door het hoofdkanaal van Giethoorn, de plaats bekend van alle prachtige foto’s.

3 UUR – GEEL

Dé beste manier om Giethoorn te ontdekken is de 3-uur durende route. Naast het hoofdkanaal krijg je ook een stuk van Giethoorn te zien die enkel via de boot te bereiken is.

4 UUR – ROOD

Ontdek de meest uitgebreide tocht door Giethoorn met onze Rode Route! Deze route voert je niet alleen langs het schilderachtige hoofdkanaal, maar neemt je ook mee door het moderne deel van Giethoorn en de adembenemende natuurlijke pracht van het noordelijke gebied. Een perfecte mix van Giethoorns erfgoed en natuurlijke schoonheid.

4 UUR – GROEN

Zoek je een rustiger alternatief of ben je al bekend met Giethoorn? De Groene Route is ideaal voor jou. Deze tocht brengt je naar het charmante dorpje Dwarsgracht, dat Giethoorn in schoonheid evenaart maar veel minder druk is. Geniet van een vaartocht naar deze vredige bestemming.

Huur vandaag nog een boot in Giethoorn.