Overnachten

Overnachten in Giethoorn is zeker aan te raden als u een bezoek gaat brengen aan het dorp. Het is namelijk  onmogelijk om het dorp en de omgeving in één dag te verkennen. Daarnaast is het gewoon fijn om niet te gehaast te zijn tijdens de verkenningstocht langs de grachten, de omgeving en al het leuks wat het dorp te bieden heeft.

Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te overnachten in Giethoorn. Onderstaand hebben wij een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

Hotel de Pergola

Het hotel ligt in het centrum van Giethoorn, gelegen aan één van de vele grachten in het dorp. Geniet van de huiselijke sfeer, compleet met een gezellige brasserie. Huur ook direct een bootje, zodat je gelijk Giethoorn via het water kunt ontdekken.

Wil je hier overnachten? Klik dan op onderstaande knop.

OVERNACHTING BOEKEN

Hotel Giethoorn

Vrijwel het meest bekende hotel van Giethoorn is Hotel Giethoorn. Het gastvrije hotel is gelegen aan het water, heeft gratis parkeerplekken voor de deur en de hotelkamers zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook zijn de kamers zeer comfortabel en scherp geprijsd.

Boek vandaag nog je overnachting door op onderstaande knop te klikken.

OVERNACHTING BOEKEN

Andere mogelijkheden…

Naast hotels zijn er meer mogelijkheden om te blijven overnachten in Giethoorn. Onderstaand hebben we een aantal opties op een rij gezet.

VAKANTIEHUIZEN

In Giethoorn zijn voldoende mogelijkheden om te overnachten in een vakantiehuis. Perfect voor grotere groepen. Een overzicht vind je hier.

VAKANTIEPARKEN

In Giethoorn zelf zijn er vier vakantieparken, maar in de omgeving is er ook genoeg te kiezen. Een overzicht van alle vakantieparken vind je hier.

CAMPING

Eén van de bekendste campings van Giethoorn is camping D’Hof. Naast deze camping zijn er natuurlijk nog meer. Een overzicht vind je hier.

GROEPEN

Wil je met een grote groep komen overnachten? Dan is een grote groepsaccommodatie zeker aan te raden. Bij Residence de Eese vind u voldoende groepsaccommodaties, op slechts 15 minuten rijden van Giethoorn. Een overzicht van de accommodaties vind je hier.

Huur vandaag een bootje in Giethoorn.